Tuincentrum Primavera
planten combineren
Bijzondere soorten
previous arrow
next arrow
 

Klassieke en meest gebruikte super snoeischaar door hoveniers van het Zwitserse merk Felco. Zeker ook geschikt voor de echte tuinliefhebber. De handvaten zijn rood gekleurd zodat u hem makkelijk terugvindt tussen het groen.

De Felco 2 heeft comfortabele, lichte en stevige handgrepen van gesmeed aluminium met levenslange garantie. Het bovenmes en het geklonken ondermes zijn uit hoogwaardig gehard staal vervaardigd en maken een nauwkeurige en duidelijke snede. Alle onderdelen kunnen vervangen worden.

Eigenschappen:

– Comfortabel
– Lichte en stevige handgrepen
– Gesmeed aluminium
– Levenslange garantie
– Bovenmes en ondermes in gehard staal
– Nauwkeurige snede
– Vervangbare onderdelen
– Schokdemping
– Antislip-bekleding
– Sapgoot
– Draadsnijder