Tuincentrum Primavera
planten combineren
Bijzondere soorten
previous arrow
next arrow
 

Nieuw artikel! noccíolo bodembedekker

Nieuw product! Wij verkopen sinds kort ook de Noccíolo bodembedekker, deze perzikstenen die je gebruikt als bodembedekker zijn voornamelijk tegen slakken en katten in de tuin. Deze nieuwe soort bodembedekker is een alternatief voor grind, schors en cacaodoppen, het is daarom een originele oplossing. Tevens zorgen deze natuurlijke perzikstenen ervoor dat het vocht in uw…

Lees verder..

Bijzondere eucalyptus

Van kwekerij Koala uit De Pol hebben wij een aantal zeer bijzonder eucalyptussen binnen gekregen. Kom zelf kijken naar de verschillende bladvormen en geuren. Als u iets bijzonders wilt is dit echt iets voor u!

Lees verder..

Zomertijd!

We hebben onze openingstijden weer aangepast aan de zomertijd! Dit betekend dat we nu op Maandag van 13:00 tot 18:00 geopend zijn! Doordeweeks sluiten we in plaats van 17:00 om 18:00. En op zaterdag van 9:00 tot 17:00. Tot snel!

Lees verder..

Actie

De 25% actie blijft voor nu nog even bestaan! Pak uw kans en kom ook binnenkort even langs, wij helpen uw graag!. Er komen echter wel nieuwe planten binnen zonder korting. ACTIE VERLOPEN!

Lees verder..

Actie

Actie: Nu op alle tuinplanten 25% kassakorting! 

Lees verder..

De herfstmaand

Hallo allemaal! Wij hebben voor de herfstmaand onze openingstijden aangepast!: Maandag – Gesloten Dinsdag t/m zaterdag – 9.00 – 17.00 *In de decembermaand zijn weer onze normale tijden, tot ziens!

Lees verder..

Tijd om te klussen

Het tuincentrum behoeft hier en daar wel wat aandacht en een lik verf. Deze herfst en winter periode gaan wij hier hard mee aan de slag, vooral in Januari, wanneer wij volgens traditie echt de deuren sluiten voor publiek. Wij hopen u dan begin februari voor het nieuwe tuin seizoen te mogen begroeten.

Lees verder..

Nu bij Primavera: Gratis WIFI

Even via whatsapp overleggen over de aanschaf van een plant? Iets opzoeken via Google? Bij Primavera nu gratis WIFI. Wel zo makkelijk!

Lees verder..